Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μιλάνε για αξιοπρέπεια χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο Pride»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε προσκεκλημένος στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

«Ο πρώτος που έκανε coming out ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, σε μία πάρα πολύ δύσκολη εποχή που ακόμα και το να ειπωθούν οι λέξεις ήταν δύσκολο. Εγώ το έκανα το 2011, έχουμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από τότε», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σταματήστε πια να με λιθοβολείτε» – Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Άμπερ Χερντ

Το coming out το 2011, η  mainstream ζώνη και οι εκπτώσεις που δεν έγιναν

«Αυτό που μπορώ να πιστέψω ότι έκανα ως επιτυχία είναι ότι είχα μία πολύ mainstream ζώνη σε ένα πολύ συντηρητικό Μέσο και έβγαινα προς τα έξω κανονικά. Δεν έκανα έκπτωση σε μένα σε σχέση με αυτό που παρουσίαζα ή έκανα», τονίζει ο παρουσιαστής στη Zoe Pre.

«Μέχρι τότε η ελληνική τηλεόραση είχε ένα trash κομμάτι που ασχολιόταν με τα διεμφυλικά άτομα, τα κατέκρινε και γελούσε χλευαστικά. Το ίδιο συμβαίνει λίγο και τώρα», επισημαίνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, κάνοντας αναφορά στο φετινό Athens Pride και τα σχόλια που ακούστηκαν στην τηλεόραση περί «κλόουν».

«Στρέιτ άνθρωποι, που μπορεί να είναι ακόμα στη «ντουλάπα», μιλάνε για αξιοπρέπεια χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο Pride, να δουν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό», παρατηρεί αμέσως μετά.