Ζώδια σήμερα 10/11 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 10/11 Κριός

Η ενέργεια της μέρας μπορεί να είναι κάπως απογοητευτική. Αλλά ανάλογα με το πώς θα την χειριστείτε, θα αποφέρει ανταμοιβές και αναγνώριση στο χώρο εργασίας σας ή αλλού.

Η δύναμη, ο αυτοέλεγχος και η σταθερότητά σας θα κάνουν την διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία. Μπορείτε και πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 10/11 Ταύρος

Αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε με την πλάτη στον τοίχο. Οι γύρω σας κάνουν πολλές ερωτήσεις και ζητούν τη γνώμη σας. Ίσως θελήσετε να τους πείτε την «αλήθεια» όπως την καταλαβαίνετε, να μπείτε στον πειρασμό να το κάνετε χιουμοριστικά. Μόνο που το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σας σημείο τώρα. Θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσετε μια λογική προσέγγιση.

Ζώδια Δίδυμοι

Η μέρα θα είναι κάπως μελαγχολική. Δεν ξέρετε πώς να βγείτε από την τρέχουσα κατάσταση. Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Εάν συμβαίνει αυτό, είναι επειδή δεν βασίζεστε αρκετά στις ικανότητες και τη λογική σας. Φροντίστε το μυαλό και το σώμα σας.

Ζώδια Καρκίνος

Σπαταλάτε την ενέργειά σας και το ξέρετε. Βάζετε τα δυνατά σας για να είστε εντάξει με τις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά ποτέ δεν είστε πραγματικά παρόντες. Ακούτε τους άλλους, αλλά αυτό που λένε δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Βαριέστε και φοβάστε να το παραδεχτείτε, ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό. Το βάθος της εσωτερικής σας αναζήτησης απαιτεί να χρησιμοποιήσετε πολλή ενέργεια για να επανεξετάσετε τη ζωή σας.

Ζώδια Λέων

Δεν είναι πάντα εύκολο να σκέφτεστε πώς είναι η ζωή σας. Φανταστείτε να ήσασταν μόνοι στον κόσμο, χωρίς τίποτα να σας συγκρατεί ή να σας αναγκάζει να κάνετε οτιδήποτε. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα, αφιερώστε μια ώρα για να οραματιστείτε πώς θα ήταν η ζωή σας υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι σας εμποδίζει στο εδώ και τώρα.

Ζώδια Παρθένος

Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Ίσως χρειάζεστε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας, να ζήσετε απολαύσεις που δεν έχετε βιώσει ξανά. Έχετε την τάση να διαχωρίζετε τη δουλειά από τη διασκέδαση, αλλά δεν είναι πάντα ανάγκη να γίνεται έτσι. Στην πραγματικότητα, η δουλειά σας θα ευδοκιμήσει μόλις ανακαλύψετε τρόπους για να την κάνετε πιο διασκεδαστικά.

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να έχετε φθαρεί, αλλά θα πρέπει να προχωρήσετε ούτως ή άλλως. Μπαίνετε σε μια μακρά περίοδο εργασίας και επιμονής. Δεν πρέπει να καθυστερείτε ή να διστάζετε. Μην αφήνετε την τεμπέλικη διάθεση να σας καταβάλλει. Σηκωθείτε νωρίς από το κρεβάτι, βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε την ζωή!

Ζώδια σήμερα 10/11 Σκορπιός

Μετά από κάποιες μέρες που δοκίμασαν την υπομονή σας, έρχεται η στιγμή της αλήθειας που ή θα σας ανεβάσει στα ύψη ή θα σας τσακίσει. Να περιμένετε μια μέρα με πολλή πίεση, που θα σας παρακινήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα κίνητρά σας. Μια αντιπαράθεση με κάποια άτομα εξουσίας μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ζώδια Τοξότης

Ψάχνετε για λίγη διασκέδαση και λαχταράτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο; Όσο δελεαστικές και αν είναι αυτές οι προοπτικές, πρέπει να τις αγνοήσετε επειδή δεν έχετε χρόνο – τουλάχιστον όχι σήμερα. Θα είστε απασχολημένοι με την αντιμετώπιση πολλών μικρών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και θα πρέπει να αιτιολογείτε κάθε απόφαση που παίρνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε; Ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να επιλέξετε μια κατεύθυνση στη ζωή. Σήμερα να περιμένετε ότι κάποιο κοντινό πρόσωπο θα σας ασκήσει πίεση. Θα αισθανθείτε αναγκασμένοι να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του. Μπορεί να ακούγεται ενοχλητικό, αλλά να ξέρετε ότι έχει μόνο το καλό σας στο μυαλό του.

Ζώδια Υδροχόος

Υπάρχει κάποιος που σας καταδιώκει; Αισθάνεστε πιεσμένοι από μια κατάσταση; Σήμερα δεν θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε την πηγή των προβλημάτων σας. Και τα καλά νέα είναι ότι αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να απελευθερωθείτε από αυτά. Φυσικά, δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Ζώδια Ιχθύες

Παρόλο που η διάθεσή σας σήμερα είναι κάπως επιφυλακτική, μπαίνετε στον πειρασμό να επιδείξετε τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν. Ωστόσο, δεν θα έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Είναι φυσικό να θέλετε να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά πρέπει να το κάνετε με απλό και ανεπιτήδευτο τρόπο.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας