ΑΕΚ: «Ψήνεται» η επιστροφή Μάνι Χάρις

Την επιστροφή του Μάνι Χάρις προσπαθεί να πετύχει η ΑΕΚ, με τον Αμερικάνο άσο να αποτελεί «καψούρα» του προέδρου της ομάδας Μάκη Αγγελόπουλου. Ο Χάρις είναι από τους λίγους ξένους παίκτες που δέθηκαν με τον κόσμο της ομάδας. Πέρα από το συναισθηματικό όμως ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, εκτιμώντας το τεράστιο ταλέντο του Αμερικανού γκαρντ.

Στα 31 του πλέον ο μεγάλος Αμερικανός σκόρερ, με τον οποίο η ΑΕΚ κατέκτησε το BCL τη σεζόν 17/18, παίζει με μεγάλη άνεση και στην θέση 2 και στο 3. Μάλιστα ο Χάρις έχει συνεργαστεί με τον Στέφανο Δέδα στην τουρκική Μπαχτσετσεχίρ αλλά και στη Χολόν και τα στοιχεία που διαθέτει είναι αυτά που εκτιμάει ο Έλληνας τεχνικός.

Πέραν από το σκοράρισμα βεβαίως, ο Χάρις, βοηθά και στο ριμπάουντ, εξαιτίας της αθλητικότητάς του, και αυτό είναι κάτι που το ζητά ο Στέφανος Δέδας από τους γκαρντ του.

Ο Χάρις αγωνίστηκε πέρσι στην Κίνα και στους Shandong Heroes και η επιστροφή του στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να χειρίζεται προσωπικά το ζήτημα.