Άστον Βίλα – Έβερτον 3-0 – «Πάρτι» της Βίλα με Μπέιλι

Απότομη… προσγείωση για την Έβερτον! Με μία τρομερή εμφάνιση, η Άστον Βίλα έκανε… πλάκα στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μέσα στο «Βίλα Παρκ» και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέον Μπέιλι επικράτησε με 3-0 και πήρε τη δεύτερη νίκη της σεζόν, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς.

Πρώτη ήττα στη σεζόν για την Έβερτον που παρέμεινε με 10 βαθμούς και έμεινε στο -3 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ.

Παρότι το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό και φάσεις, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ανάψουν τις μηχανές με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντόουκλας Λουίς πέρασε μία όμορφη πάσα στον Μάτι Κας και εκείνος με ένα πολύ καλό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πίκφορντ για το 1-0 στο 66ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπέιλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιν την έστειλε κατα λάθος στην εστία της ομάδας του, σημειώνοντας έτσι το δεύτερο γκολ της Άστον Βίλα που φάνηκε να… καθαρίζει. Και έτσι έγινε, καθώς στο 75′ ο Μπέιλι έπιασε έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους «χωριάτες» που ανέβηκαν στους 7 βαθμούς.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ (61’ Μπέιλι, 82’ Γιανγκ), Τουανζέμπε, ΜακΓκίν (40’ Νακαμπά), Κας (86’ Τραορέ), Ντόουγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ, Ινγκς, Γουότκινς.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπέγκοβιτς, Ντιν, Κιν, Μίνα, Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ, Άλαν (72’ Γκόρντον), Ντουκουρέ, Γκρέι, Ροντόν (63’ Γκόμες), Ιβόμπι (81’ Ντέιβις)